Sexleketøy for han sexy undertøy for menn

sexleketøy for han sexy undertøy for menn

Også for det sterke kjønn finnes det «frisk luft» modeller, de fleste med to hull. Som dere ser, det er mange variasjonsmuligheter når det gjelder den lille man har under. La de forskjellige typene tanga og streng gi litt sexy avveksling i truse-hverdagen. En eller annen har sagt at kvinner som oppfører seg ordentlig, sjelden skaper historie. Og det kan man jo være enig i.

Vil du sette spor etter deg, og være sukssessrik: Oppfør deg litt mindre bra! Og gjelder forøvrig også på soverommet nei, det må ikke være akkurat det rommet. For kvinner som ikke bare vet hva de vil, men som også tar initiativet, virker skikkelig opphissende på veldig mange menn.

Her er et par tips for å gå raskt fra uskyldig engel til uskikkelig jente…. Send han en frekk melding mens han har lunsj med arbeidskollegaene. Et dristig foto mens han ser fotball med gutta. Eller ring mens han sitter i kontorlandskapet mellom intetanende kollegaer, og fortell i klartekst hva som venter han i kveld. Han kommer garantert ikke til å kunne tenke på annet resten av dagen, og sprekker antakelig av lyst. På besøk hos svigerforeldrene?

Mellom middag og kaffe kan du jo fortelle han, eller la han føle at du har glemt å ta på truse. Kaffen etterpå kommer til å bli heit. Trusa kan du med hell glemme på neste restaurant- eller kinobesøk også. Åpne munnen og … — Jeg kommer på tre ting du bør gjøre med munnen.

Og litt Dirty Talk skader ikke mens du holder på. Og tro meg — han kommer til å gi deg det du vil ha! Ford et andre, la han merke at du har lyst. Stønn, lag lyder, kyss og slikk på han. Og se han inn i øynene mens du gjør det — blikket kommer til å gjøre han helt gal. Integrer et sexleketøy i elskovsleken og lek med deg selv mens han ser på. Begynn med å kjærtegne kroppen og more deg med leken din. La han være tilskuer — en stund. Og når han er opphisset og klar — bruk HAN som sexleketøy!

Sex i all offentlighet: Det er et våget tema — ikke minst fordi du kan komme til å begå en ordensforstyrrelse. Men å fomle litt på hverandre er jo lov, eller!?! Stryke litt oppover låret når dere er på kino eller handletur, eller ved solbad i parken. Det kan vel hende han blir litt perpleks med en gang, men han kommer sikkert til å like det.

Alt er lov når det gjelder sex — så lenge alle involverte føler seg vel. Du kan klore, bite, lugge — vær litt slem og slipp løs villkatten i deg. Ta på han der du har lyst. Gjør noe du aldri har tørt før. Hvis du lenge har hatt lyst på en dask på stumpen — be om det! Og hjelp til med hånda når han vil trenge inn i deg. Lek også med kroppen din — press brystene sammen, la fingertuppnene kretse om brystvortene. Det er superdeilig for han å se på.

Her er det mange muligheter. Noe av det enkleste er å bytte ut hverdagstrusa med litt hett og sexy undertøy. Trinn to er kanskje å kle seg ut med et kostyme og en parykk. Og så kanskje strippe litt — uansett hva du finner på, så blåser du med et rollebytte helt sikkert støv av et litt kjedelig blitt sexliv. Pornofilmer er bare for menn!? Nei, det er bare tull — også kvinner kan ha stor glede av en heit sexfilm. Og hvis du forteller han om det, og deler filmgleden med han, så har du allerede vunnet.

Det kommer til å inspirere og sette fart i elskovslivet. Og er du skikkelig modig, tar du over hovedrollen. Og du vet jo hva man sier: Snille jenter kommer til himmelen — de uskikkelige jentene kommer hvor og når de vil! Ha det moro — og leketøy til ville og uoppdragne katter finner dere her: Og det var for gjort å finne en egnet location: Pullman City i Harz, en stilekte westernby komplett med kirke og arrest. Sesongen der begynner først Vinteren, som ga oss hodepine ved tanken på sommerbilder, ga oss utfordringer allerede før vi begynte shootingen.

Snø, snø og atter snø. Men, vi kom avsted som planlagt, og selv om Autobanen var full av snø og det var tett tåke, gikk turen uten problemer. Da vi kom fram til Hasselfelde, nabobyen til Pullman City, strålte sola fra knallblå himmel, og vi inntok feriehusene. Vi ble raskt einige om at saloonen skulle være første location, og de nydelige polske modellene Gosia og Karolina ble profesjonelt sminket og stylet.

Og så var det bare å bite tennene sammen — ihvertfall for de lettkledde modellene. Saloonen var nemlig stor, luftig og i flere etasjer, og det var kaldt! Etter 6 timer var bilder av 18 antrekk i boks — med hvit bakgrunn.

Fra svarte catsuits til hofteholderskjørt. Og i morgen går det videre med styling a là wild west… Arbeidsdagens slutt ga oss inspirasjon til neste dag. Vi fikk se byens Can-Can jenter og var tilskuere til generalprøven deres. Her er et lite inntrykk fra første dags shooting:. Det skytes skarpt — poker, peis og bardisk! Torsdagens location er nede i saloonen, en stor sal med pokerhjørne, peis og en lang bardisk. Alt i mørkt tre, med stilekte lamper, som gir rommet skumrende lys og varm stemning.

Ellers er det også koselig varmt, for det er tent i peisen og dermed ligger alt til rette for de aller minste antrekkene. Wild west tilbehør som revolvere, Stetson, lassoer og cowboystøvler har vi massevis av og det er vanskelig å velge. Til alle plaggene har vi også passende detaljer i wild west stil: Dagens første motiv taes i pokerhjørnet, det er den sexy Gosia, som med det heite undertøyssettet viser at hun har en trumf i ermet. Men, det er ikke pokerfjes som gjelder i dag, nei, det er: Allerede de første bildene viser at lite stoff og rustikale omgivelser er en god kombinasjon.

Det samme gjelder for wetlook og lakk, og det gamle pianoet i hjørnet spiller sin rolle godt — selv om ingen av oss kan spille. Til lunsj blir det stilbrudd, med pizza — og vi lærer at selv sylslanke modeller kan spise godt! Etterpå byttes high heels med cowboystøvler, fotografen bytter sett og nysgjerrige medarbeidere i Westernbyen tusler diskret gjennom saloonen i håp om å få et lite glimt.

Og så taes de første girl-girl motivene. Passende til snøen som daler ned utenfor, tar vi bilder med julemotiv. Stilrent på lammefellen foran peisen. Blonde Karolina gir oss sitt mest nydelige smil og viser et bittelite rødt antrekk mellom gullinnpakkede gaver, mens glørne i peisen kaster et gyllenrødt, varmt skjær over det hele.

Etterpå viser den mørkhårede Gosia cowgirlkvaliteter, og svinger seg i salen iført brystfri hofteholdertopp. Selv om lassoen blir på salen, kunne hun nok lett fanget en og annen cowboy i dette antrekket. Mot slutten av dagen legger vi beslag på baren, og i Coyote Ugly stil svinger de to modellene seg opp på bardisken. Litt vanskelig er det, for disken har overhylle med flasker, så det er om å gjøre å finne en stilling hvor man kan holde balansen og samtidig ser bra ut.

Til slutt er damene perfekt arrangert på disken, og vi får noen utrolig flotte bilder. I morgen kommer den første cowboyen til settet — og det er vi spent på! Girls, girls, girls and a cowboy — pels separe Også arbeidsdag tre begynner presis klokka 8 og alle er spent på den første mannlige fotomodellen: Daniel, en stripper fra Herfurth i Tyskland som skal presentere gjennomsiktig undertøy.

Blonde Karolina er reist hjem, så i dag treffer vi en gammel kjenning, mørkhårede Jennifer Martin fra Hildesheim i Tyskland.

Du kjenner ikke navnet? Jeg skal hjelpe deg: De kan vibrere, de kan pulsere, de er både store og små — som du sikkert skjønner er utvalget enormt og alle vil finne noe de liker. Du kan titte på de ulike leketøyene hos Kondomeriet her. Alle kjenner vel til The Rabbit som ble omtalt i kultserien «Sex and the City»?

Den verdenskjente og kanskje mest solgte vibratoren kommer i ulike farger og fasonger. Her kan du titte på alle typer sexlekertøy for kvinner. En leke ethvert par bør prøve. En parvennlig vibrator gir både han og henne ekstra stimulanse. Se de ulike parvibratorene her. Parvibratoren Je Joue Dua gir ekstra glede til både han og henne, og gir par mulighet til å utforske nye sider ved seksuallivet. To motorer gjør at vibratoren vil stimulere både g-punktet og klitoris, og hun kan styre moroa selv — eller la partneren ta kontrollen.

Dua styres til og med av en egen app. Les mer om den HER. Verdens mest solgte parvibrator We-Vibe Sync stimulerer G-punktet, klitoris og hans penis — samtidig! Sync er justerbar slik at den passer enda flere, den sitter som støpt selv ved heftig lek! Fløyelsmyk silikon, to kraftige motorer og en fantastisk enkel fjernkontroll gjør forholdet ekstra spennende, We-Vibe Sync er årets nyhet for par! We-Vibe Sync er i tillegg laget for bruk mens dere har sex.

Det finnes faktisk et lite utvalg adventskalendere for voksne. Hver dag kan dere åpne en spennende pose sammen, posen kan inneholde alt fra vibratorer til sexy undertøy. Tør dere ta dagens utfordring? Erotisk Adventskalender Luksus er spekkfull av fantastiske produkter til dere begge. Den kommer i begrenset antall så her gjelder det å være rask!

sexleketøy for han sexy undertøy for menn

0 Replies to “Sexleketøy for han sexy undertøy for menn”