Vaginaer naturlige pupper

vaginaer naturlige pupper

KK gjør oppmerksom på at alle bloggere på denne nettsiden er uavhengige, med eget innholdsansvar. Det er ikke noe nytt at sex har en rekke helsefordeler   det samme gjelder onani, som faktisk kan ha de samme effektene - dersom én viktig ting er på plass , men visste du at sex også påvirker kroppens utseende? Ikke bare blir du sprekere og forbrenner noen ekstra kalorier - ifølge Women's Health Magazine endrer kroppen seg under sex.

Blant annet får vi kvinner større pupper! Ja, større pupper - og på naturlig vis! MEN det stopper ikke der; det er nemlig et par kroppslige endringer til som skyldes sex, som du mest sannsynlig ikke visste om, men som du kanskje har lagt merke til? Disse fire tingene som skjer med kroppen på vei til orgasme vil definitivt oppklare et par ting! Dette frykter vi skal skje under sex.

Den blodpumpende aktiviteten som sex tross alt er, kan ifølge gynekologen Leah Millheiser, som driver sin egen klinikk i Palo Alto, USA,  nemlig gjøre puppene dine større. Men akkurat hvor mye de hovner opp vil naturligvis variere fra kvinne til kvinne, sier Millheiser.

Jeg er liten ca. Da oppleves jeg som "trang". Det er en veldig stor fordel for å få gode og sterke orgasmer. Har født to barn. Ellers har jeg store pupper og stor rumpe, men små føtter, og litt små hender, hehe.

En god tenning med den andre er jo alltid en fordel, men en yter kanskje det lille ekstra dersom en liker spesielt godt den en har sex med, og bruker da musklene litt ekstra - og da til nytelse for begge. Har hatt en del sexpartnere, og har fått skryt for mine ferdigheter med de musklene, naturlig nok. Men som sagt - slikt kan læres av de fleste kvinner.

Ikke alle vet det, men det handler også om å forebygge inkontinens når en blir eldre, og da bør en ha gode underlivsmuskler. Ganske mange virkelig gamle damer blir plaget av det, og det er ikke så hyggelig. Kan også oppstå en periode etter fødsel, før en får trent opp igjen musklaturen i underlivet. Å bruke og trene dem under sex er en utmerket måte å forebygge inkontinens på.

Og en utrolig deilig måte å trene på selvfølgelig: Det er altså noe som kan trenes opp, dersom en er oppmerksom på at en HAR muskler der.. Bare klippet ut noe av det du skrev, men er ikke helt riktig det du sier.

Den damen dette gjaldt var nesten jomfru, så om hun var SÅ god til å knipe, så er det en gave fra gud. Og livmoren har jeg nok truffet på omtrent alle sammen. Sjldent den gjemmer seg mer enn 17cm inn vil jeg anta? Jeg har hatt tilsammen jomfruer i min "ungdomsalder", og alle var "like-trange".

Av de som har knepet for å sjekke min reaksjon, så er det ingen som har utmerket seg. Jeg kjenner de kniper, men det er på langt nær så "sykt" som andre har erfart. Jeg ber aldri damene om å knipe ettersom det er trangt nok fra før; Hadde jeg fått meg kjæreste som var løs, så ville jeg hintet til knipemetoden hver eneste dag, hver eneste time, hvert eneste minutt.

Sannheten er at kvinner som har velutviklede muskler i underlivet har det fordi de kniper ofte, og riktig. Det handler ikke nødvendigvis om å knipe rundt en penis, sånn klem slipp klem slipp, når man har sex, men det betyr at man både kan kjenne en finger, en penis eller en "ølboks" som du så poetisk uttrykker det. Man kan motta og kjenne det meste. Orgasmene hos kvinner med velutviklede muskler vil ofte føle som om penis blir spyttet ut, nettop fordi musklene presser seg sammen og ut.

Dette har ingenting med "feil" å gjøre, ved kvinnelig ejakulasjon så opplever man også ofte samme utpressingsfølelse, og om man titter på kvinnens underliv når hun spruter, ser man at det ser ut som at g-punktet nesten er på vei ut av skjeden. Dette har i utgangspunkt ikke noe med tranghet å gjøre, som Max er inne på også, så vil ei for trang "fitte" ikke nødvendigvis være god.

Tranghet har faktisk lite å si, så lenge musklene er gode. Hun du opplevde hadde gode muskler. Høye jenter kan være dypere, fordi alt annet er lenger, men det har ingenting med tranghet å gjøre.

Å betegne en fitte som vid, er litt misledende da skjedeveggene vil være presset mot hverandre så lenge det ikke befinner seg noe annet der. Det kan altså ikke være ett hulrom i fitta, og derfor ikke betegnes som vid. Betegn det heller som en veltrent fitte og en mindre veltrent fitte Generellt vil jeg si: Dermed er følelsen også bedre for dama som er skapt slik.

Andre kan ha svært lang avstand på dette punktet, noe som gjør at musa kan strekkes betydelig mer ut i diameter, og dermed føles både videre og større i ÅPNINGEN. Videre innover er det muskelbruk som teller. Hos noen småvokste jenter kan denne avstanden være kun rundt cm, mens hos damer med større utstyr kan avstanden vært mange cm, kanskje hele cm.

Sistnevnte mål gjør at en slik vagina kan utvide seg svært mye, og typisk er ikke oppklypping ved fødsel nødvendig her. Lengden på vagina kan derimot IKKE måles ut fra dette, og som nevnt - tranghet videre innover kommer av god muskeltrening.

Jeg vet hvordan jeg kniper der nede, men hvor ofte og hvor lenge skal jeg holde på for at det skal ha noen effekt? TS; hvordan er fasongen på penisen hans? Jeg har vært sammen med gutter med både store og små, men det er ikke nødvendigvis de små jeg har hatt problemer med For en stund siden var jeg med en som hadde normal penis størrelse, men med fasong som pekte veeeeeldig oppover.

Da føltes det omtrent som han måtte rotere inni der fordi jeg ikke fikk ordentlig "tak", samt at penisen datt ut hvis han f. Rumpa mi ble liksom litt ekstra forkortet siden penis pekte så veldig oppover.

En stilling som var fin og som holdt han inne, var at jeg lå på rygg med bena opp og sammen. Jeg har hatt angst for at jeg er vid, og har forsøkt vaginakuler for å trene opp.

Dette fant jeg imidlertid ut at jeg IKKE trengte, da kulene ikke ville ut igjen selv om jeg trykket som besatt ble litt redd av det hele. Når du har funnet underlivs-musklene du skal trene er det bare å knipe i vei, når som helst og hvor som helst. Har etter fødsel lært at en skal knipe og holde "fast innover" i noen sekunder sek. En kan knipe f. Du blir ikke "trangere" av det, men musklene blir ganske enkelt sterkere og lettere å kontrollere. Tror en skal holde på en stund før en merker effekt, men mener å huske at jeg merket forskjellen allerede to uker etter en fødsel.

Sånn til hverdags kan en gjerne knipe en tre-fire ganger ila. Jo eldre en blir, desto viktigere er det å knipe for å forebygge inkontinens, men det er visst aldri for sent å begynne. Er du ute etter trangt er altså lita og sporty det du skal lete etter. Utrolig deilig å kjenne at det strammer skikkelig rundt pikken og at man kommer helt i bånn Frodige damer har de "varmeste" og beste fittene.

Det er i alle fall min opplevelse. Har også vært med en del slanke jenter, men jeg kan ikke si at kroppsvekten har noe med selve trangheten å gjøre.

Finnes bedre måter å uttrykke seg på Mens deres er ganske åpenbare. Helse Er det en dårlig idé å ha sex mens jeg er forstoppet? Helse 5 vagina helse fakta alle bør vite. Helse Hva ser det ut som en timers postparti kropp. Helse 10 faktorer som gjør deg mer i fare for å utvikle brystkreft. Helse Søket etter fysisk perfeksjon har spredt seg til brystvorten og det blir ekstremt. Helse En kvinne deler sin smertefulle opplevelse med endometriose etter 5 år uten diagnose. Helse 7 beste vitamin d kosttilskudd for å redusere tretthet på dagen.

Da oppleves jeg som "trang". Det er en veldig stor fordel for å få gode og sterke orgasmer. Har født to barn. Ellers har jeg store pupper og stor rumpe, men små føtter, og litt små hender, hehe. En god tenning med den andre er jo alltid en fordel, men en yter kanskje det lille ekstra dersom en liker spesielt godt den en har sex med, og bruker da musklene litt ekstra - og da til nytelse for begge. Har hatt en del sexpartnere, og har fått skryt for mine ferdigheter med de musklene, naturlig nok.

Men som sagt - slikt kan læres av de fleste kvinner. Ikke alle vet det, men det handler også om å forebygge inkontinens når en blir eldre, og da bør en ha gode underlivsmuskler.

Ganske mange virkelig gamle damer blir plaget av det, og det er ikke så hyggelig. Kan også oppstå en periode etter fødsel, før en får trent opp igjen musklaturen i underlivet.

Å bruke og trene dem under sex er en utmerket måte å forebygge inkontinens på. Og en utrolig deilig måte å trene på selvfølgelig: Det er altså noe som kan trenes opp, dersom en er oppmerksom på at en HAR muskler der.. Bare klippet ut noe av det du skrev, men er ikke helt riktig det du sier. Den damen dette gjaldt var nesten jomfru, så om hun var SÅ god til å knipe, så er det en gave fra gud.

Og livmoren har jeg nok truffet på omtrent alle sammen. Sjldent den gjemmer seg mer enn 17cm inn vil jeg anta? Jeg har hatt tilsammen jomfruer i min "ungdomsalder", og alle var "like-trange". Av de som har knepet for å sjekke min reaksjon, så er det ingen som har utmerket seg. Jeg kjenner de kniper, men det er på langt nær så "sykt" som andre har erfart.

Jeg ber aldri damene om å knipe ettersom det er trangt nok fra før; Hadde jeg fått meg kjæreste som var løs, så ville jeg hintet til knipemetoden hver eneste dag, hver eneste time, hvert eneste minutt. Sannheten er at kvinner som har velutviklede muskler i underlivet har det fordi de kniper ofte, og riktig. Det handler ikke nødvendigvis om å knipe rundt en penis, sånn klem slipp klem slipp, når man har sex, men det betyr at man både kan kjenne en finger, en penis eller en "ølboks" som du så poetisk uttrykker det.

Man kan motta og kjenne det meste. Orgasmene hos kvinner med velutviklede muskler vil ofte føle som om penis blir spyttet ut, nettop fordi musklene presser seg sammen og ut. Dette har ingenting med "feil" å gjøre, ved kvinnelig ejakulasjon så opplever man også ofte samme utpressingsfølelse, og om man titter på kvinnens underliv når hun spruter, ser man at det ser ut som at g-punktet nesten er på vei ut av skjeden.

Dette har i utgangspunkt ikke noe med tranghet å gjøre, som Max er inne på også, så vil ei for trang "fitte" ikke nødvendigvis være god. Tranghet har faktisk lite å si, så lenge musklene er gode. Hun du opplevde hadde gode muskler. Høye jenter kan være dypere, fordi alt annet er lenger, men det har ingenting med tranghet å gjøre. Å betegne en fitte som vid, er litt misledende da skjedeveggene vil være presset mot hverandre så lenge det ikke befinner seg noe annet der.

Det kan altså ikke være ett hulrom i fitta, og derfor ikke betegnes som vid. Betegn det heller som en veltrent fitte og en mindre veltrent fitte Generellt vil jeg si: Dermed er følelsen også bedre for dama som er skapt slik. Andre kan ha svært lang avstand på dette punktet, noe som gjør at musa kan strekkes betydelig mer ut i diameter, og dermed føles både videre og større i ÅPNINGEN. Videre innover er det muskelbruk som teller.

Hos noen småvokste jenter kan denne avstanden være kun rundt cm, mens hos damer med større utstyr kan avstanden vært mange cm, kanskje hele cm. Sistnevnte mål gjør at en slik vagina kan utvide seg svært mye, og typisk er ikke oppklypping ved fødsel nødvendig her. Lengden på vagina kan derimot IKKE måles ut fra dette, og som nevnt - tranghet videre innover kommer av god muskeltrening. Jeg vet hvordan jeg kniper der nede, men hvor ofte og hvor lenge skal jeg holde på for at det skal ha noen effekt?

TS; hvordan er fasongen på penisen hans? Jeg har vært sammen med gutter med både store og små, men det er ikke nødvendigvis de små jeg har hatt problemer med For en stund siden var jeg med en som hadde normal penis størrelse, men med fasong som pekte veeeeeldig oppover. Da føltes det omtrent som han måtte rotere inni der fordi jeg ikke fikk ordentlig "tak", samt at penisen datt ut hvis han f. Rumpa mi ble liksom litt ekstra forkortet siden penis pekte så veldig oppover.

En stilling som var fin og som holdt han inne, var at jeg lå på rygg med bena opp og sammen. Jeg har hatt angst for at jeg er vid, og har forsøkt vaginakuler for å trene opp. Dette fant jeg imidlertid ut at jeg IKKE trengte, da kulene ikke ville ut igjen selv om jeg trykket som besatt ble litt redd av det hele. Når du har funnet underlivs-musklene du skal trene er det bare å knipe i vei, når som helst og hvor som helst.

Har etter fødsel lært at en skal knipe og holde "fast innover" i noen sekunder sek. En kan knipe f. Du blir ikke "trangere" av det, men musklene blir ganske enkelt sterkere og lettere å kontrollere.

Tror en skal holde på en stund før en merker effekt, men mener å huske at jeg merket forskjellen allerede to uker etter en fødsel. Sånn til hverdags kan en gjerne knipe en tre-fire ganger ila.

Jo eldre en blir, desto viktigere er det å knipe for å forebygge inkontinens, men det er visst aldri for sent å begynne. Er du ute etter trangt er altså lita og sporty det du skal lete etter. Utrolig deilig å kjenne at det strammer skikkelig rundt pikken og at man kommer helt i bånn Frodige damer har de "varmeste" og beste fittene. Det er i alle fall min opplevelse. Har også vært med en del slanke jenter, men jeg kan ikke si at kroppsvekten har noe med selve trangheten å gjøre. Finnes bedre måter å uttrykke seg på Mens deres er ganske åpenbare.

Høye store menn har normalt godt utstyr også. Har dere sluttet å ha sex? De «blåser seg opp» akkurat som en ballong og blir fyldigere enn de er til vanlig. Hvorfor kroppen gjør dette under sex er fremdeles usikkert blant forskerne. Noen mener at en hevelse i livmorhals-området øker sjansene for å bli gravid med andre ord, at det er snakk om evolusjonsmessige årsaker , mens andre tror vaginaen rett og slett tilpasser seg og gjør plass til den aktuelle penisen og dens størrelse. Og så er det jo tross alt litt høyere blodomløp der nede under sex da.

Og sist, men ikke minst og som du kanskje allerede har hørt, men ikke trodd på: Menn er ikke de eneste som kan «sperme», eller squirte som det heter for oss kvinner   og nei, squirting er ikke tiss.

Noen ganger resulterer dette i at kvinnelig ejakulasjon, eller squirting. Ifølge Millheiser fant forskerne ut at væsken inneholder et prostata spesifikt antigen, som forklares med at «svampen» biologisk sett er lik den mannlige prostata. Go to frontpage Open menu. Ifølge Daily Mail, er kvinner setter bakken opp veps reir i deres vaginaer med mål om å stramme og rense dem.

Som du sikkert har mistanke om, dette er ikke en god idé. I det hele tatt. For det første, ved hjelp av eik galls i skjeden er ikke undersøkt, så det er ingen indikasjon på at dette er en god ide eller trygge, sier hun. Ikke bare det, kan det føre til vaginal tørrhet, noe som øker risikoen for infeksjon, herunder skremmende SOI som HIV. Det kan også føre til vaginal lukt, siden vaginal tørrhet gjør det enklere for patogener å gå inn i skjeden din.

Plus, sier Greves, kaster litt eik gnagsår pulver opp i skjeden din løser ikke roten problemet, som er grunnen til at du ønsker å sette noe tilfeldig i skjeden din i første omgang.

vaginaer naturlige pupper VEnter spent på svar. Jeg har hatt tilsammen jomfruer i min "ungdomsalder", og alle var "like-trange". Register a new account. Posted November 3, Guest Kjell-Roger   0 0. Ifølge Daily Mail, er kvinner setter bakken opp veps reir i deres vaginaer med mål om å stramme og rense dem.

Categories: Lesbisk chat Bergen

0 Replies to “Vaginaer naturlige pupper”